THEREZ.SE - BLOPPIS

Vill du köpa något eller har du frågor om en vara? Maila mig på: therez.se@hotmail.com och märk mailet med vilken vara det gäller.

Välkommen till min bloppis

Kategori: ALLMÄNT

Välkommen till min bloppis! Hittar du något som du är intresserad av så maila therez.se@hotmail.com och märk mailet med rätt vara som står i annonsen. Köparen betalar alltid frakt som tillkommer på totalsumman av det ni vill köpa (om inget annat anges) och jag samfraktar gärna. Så fort något är sålt och betalt tas det bort från sidan, är texten överstruken i en annons beror det på att jag inväntar betalning.
 
Betalning sker via Swish och jag skickar samma dag om det är inom en rimlig tid på dagen, annars dagen efteråt. Mitt mål är att ni skall få era varor så fort det bara går. Jag vet hur det är när man väntar på något. Hi hi.
 
Klicka enkelt på kategorierna nedan om det är något speciellt du söker.
 
 
 
 
 

Topp med genomskinliga detaljer

Kategori: ÖVERDELAR

Snygg topp från IVYREVEL med genomskinliga ränder. Övrigt är finstickat. Bra skick. Endast använd vid fotografering av bilden ovan när jag bär den.
 
Storlek: Small (lite stor i storlek, lös modell)
Pris: 60kr (exklusive frakt)
 
Maila: therez.se@hotmail.com och märk mailet med "Ivyrevel randig"
 

Paljettklänning Ivyrevel - vit

Kategori: KLÄNNINGAR

Underbar klänning med paljetter från IVYREVEL. Endast använd vid fotogrferingen av bilden ovan när Juni föddes. Jättefint skick.
 
Storlek: Medium
Pris: 140kr (exklusive frakt)
 
Maila: therez.se@hotmail.com och märk mailet med "Paljett vit"