THEREZ.SE - BLOPPIS

Vill du köpa något eller har du frågor om en vara? Maila mig på: therez.se@hotmail.com och märk mailet med vilken vara det gäller.

Välkommen till min bloppis

Kategori: ALLMÄNT

Välkommen till min bloppis! Hittar du något som du är intresserad av så maila therez.se@hotmail.com och märk mailet med rätt vara som står i annonsen. Köparen betalar alltid frakt som tillkommer på totalsumman av det ni vill köpa (om inget annat anges) och jag samfraktar gärna. Så fort något är sålt och betalt tas det bort från sidan, är texten överstruken i en annons beror det på att jag inväntar betalning.
 
Betalning sker via Swish och jag skickar samma dag om det är inom en rimlig tid på dagen, annars dagen efteråt. Mitt mål är att ni skall få era varor så fort det bara går. Jag vet hur det är när man väntar på något. Hi hi.
 
Klicka enkelt på kategorierna nedan om det är något speciellt du söker.
 
 
 
 
 

Acne klänning

Kategori: KLÄNNINGAR

Säljer nu denna fantastiska klänning från ACne i färgen Whisper pink. Har aldrig använt den utan endast fotat bilderna ovan då jag gick upp lite i vikt och höfterna blev för bred. Suck. Den är helt magiskt fin med drapering fram och djup ringning bak. Ett måste i sommar! Klänningen går inte att få tag på längre.
 
Storlek: 36
Pris: 1.000kr (exklusive frakt) (nypris 1.695kr)
 
Maila: therez.se@hotmail.com och märk mailet med "Acne klänning"